voorwaarden

Afhalen en retourneren kan 7 dagen per week, volgens afspraak via telefoonnummer 06-12891001 / 0418-515725
Zonder reserveren kun je ook bij ons terecht !!!Als je een voorkeur hebt voor een geboortebord, dan is reserveren gewenst om teleurstellingen te voorkomen. Reserveren kan telefonisch of via mail info@ooievaarsnet.nl

Bij reserveren van een geboorteobject betaal je eenmalig €12,50 reserveringskosten. Te voldoen bij het ophalen van het bord. Dan staat het geboortebord of de ooievaar vanaf 3 weken voor tot 2 weken na de uitgerekende datum voor je klaar.
Bij het afhalen van het geboorteobject betaal je het huurbedrag en de borg. Betaling kan alleen contant, er is geen pin aanwezig. De huurder dient zich te legitimeren aan de hand van een geldig Nederlands legitimatiebewijs. Ook bij reserveringen kun je het bord ophalen na de geboorte.

Huurder is aansprakelijk voor alle schade welke gedurende de huurtijd aan het gehuurde object mocht worden toegebracht. Alle kosten vanwege diefstal,vermissing of andere oorzaken zijn voor rekening van de huurder. Indien er aan het gehuurde object schade is ontstaan, dien je dit direct bij ons te melden. Ter voorkoming van schade dien je bij harde wind of storm het gehuurde binnen te halen. Ook adviseren wij het bord ’s avonds binnen te halen, dit ter voorkoming van vandalisme of diefstal.

Bij het te vroeg retour bezorgen van het gehuurde object, wordt geen restitutie verleend voor de resterende huurtermijn. Bij annulering van een aanbetaling zal het voorafbetaalde bedrag niet worden terugbetaald, medische redenen uitgezonderd.
De huurder kan de huurtermijn na afloop van de huur periode verlengen. Men moet er wel rekening mee houden dat dit niet altijd mogelijk is, omdat een andere huurder het object al weer gereserveerd zou kunnen hebben.
Je wordt verzocht maatregelen te treffen om schade aan het gehuurde object te voorkomen, denk bijvoorbeeld aan storm, sneeuw, vandalisme. Het is niet toegestaan het gehuurde object door te verhuren aan derden.
Na de huurperiode breng je het gehuurde geboorteobject op de afgesproken tijd weer retour.

Bij het te laat retourneren berekenen wij een boete van €3 per dag. Het gehuurde object dient compleet, schoon en netjes en in oorspronkelijke staat weer retour gebracht te worden – eventueel in de bijgeleverde verpakking.
Het is niet toegestaan om het object te beplakken, er gaten in te boren, te beschrijven etc.

De huurder kan Ooievaarsnet op geen enkele wijze aansprakelijk stellen voor schade of persoonlijke ongevallen die voortvloeien uit het gebruik van onze geboorteobjecten.

To Top